Feb 24, - En kvindelig ansat på et bordel i Odense blev tirsdag aften overfaldet til os, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen til nhcdac.org Oct 12, - 25 bordeller i Odense. AF: KIRSTEN NEPPER-RASMUSSEN OG VAGN ERIK ANDERSEN. Publiceret oktober kl. Feb 25, - Fire udenlandsk udseende mænd bankede tirsdag aften på hos et bordel i Odense. Her overfaldt de en arbejdende kvinde og truede hende til. Jan 22, - Bordeldrift på adressen Albanigade 13 i Odense for i perioden fra december til april at have opnået en fortjeneste på ikke under.

Her er Annis bordeller | BT Krimi - nhcdac.org

Jan 22, - Bordeldrift på adressen Albanigade 13 i Odense for i perioden fra december til april at have opnået en fortjeneste på ikke under. Oct 12, - 25 bordeller i Odense. AF: KIRSTEN NEPPER-RASMUSSEN OG VAGN ERIK ANDERSEN.

Publiceret oktober kl. Mar 22, - Der er mindst 20 bordeller i Odense. Ifølge Skat i Odense kan der være op mod 25 til 30 bordeller rundt om i byen, og på en stor del af dem er.

Jul 15, - I Fjerritslev, Odense, Vejle og Kolding har en estisk kvinde tjent penge på andre kvinders prostitution. Det har Retten i Kolding slået fast i en. Feb 24, - En ansat på et bordel på Vesterbro blev tirsdag aften overfaldet og forsøgt afpresset penge af fire mænd, der beskrives som "meget mørke i. Feb 24, - Fyns Politi leder efter fire mænd, der tirsdag aften overfaldt en ansat på et bordel i Odense med kniv og kvælertag. Foto: Colourbox/Free.

Feb 24, - En ansat på et bordel på Vesterbro blev tirsdag aften overfaldet og forsøgt afpresset penge af fire mænd, der beskrives som "meget mørke i.

Oct 12, - 25 bordeller i Odense. AF: KIRSTEN NEPPER-RASMUSSEN OG VAGN ERIK ANDERSEN. Publiceret oktober kl. Feb 24, - En kvindelig ansat på et bordel i Odense blev tirsdag aften overfaldet til os, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen til nhcdac.org

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail